Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Щоб потрапити за грати, достатньо буде просто знаходитися з електровудкою біля водойми

Реклама

23 липня 2020 року у Верховній Раді зареєстровано проект Закону № 3934 про посилення відповідальності за незаконне зайняття рибним та іншим водним добувним промислом.

Відповідно до законопроекту незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду, -

карається штрафом від 3 тисяч до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 - 85 тис. грн) або обмеженням волі на строк до 3 років з конфіскацією засобів незаконного добування та усього добутого.

Ті самі діяння, якщо вони вчинені із застосуванням вибухових, отруйних речовин, електроструму або іншим способом масового знищення риби, звірів чи інших видів тваринного світу або особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею, - караються штрафом від штрафом від 6 тисяч до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (102-255 тис. грн) або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Зверніть увагу!

Лише саме перебування у межах водного об'єкту із засобами для незаконного зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом (отруйні речовини, вибухові пристрої та вибухівка, електровудка, або інше знаряддя для масового вилову риби, звірів чи інших видів тваринного світу), - карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк з конфіскацією засобів незаконного добування та усього добутого.

Ставте на моніторинг українські авіакомпанії в CONTR AGENT і оперативно дізнавайтеся про зміну керівного складу, початку процедури банкрутства або заборгованості в особистому кабінеті або електронним листом. Усі дані оновлюються з понад 40 державних реєстрів і відкритих джерел. Поставити на моніторинг зараз

Стежте за новинами вашої галузі? Спробуйте створити своє власне инфопространство в екосистемі LIGA360

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини