Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Уряді роз'яснили нюанси карантинної заборони на в'їзд іноземцям до України (оновлено)

Реклама

Громадяни Білорусі, які відчувають тиск або переслідування та потребують додаткового захисту, можуть завжди отримати його в Україні.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в Telegram.

Вчора Уряд вирішив тимчасово обмежити в'їзд деяким категоріям іноземців до України з 29 серпня до 28 вересня, щоб запобігти швидкому розповсюдженню коронавірусу.

Ті громадяни Білорусі, які хочуть отримати захист в Україні, можуть прибути до пунктів пропуску на кордоні та повідомити про це прикордонників. Окрім осіб, що потребують захисту, на територію України без страхового полісу зможуть в'їхати також іноземці, які мають посвідку на постійне та тимчасове проживання в Україні, які перебувають тут транзитом, дипломати та консули та інструктори для ЗСУ від НАТО.

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфопростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет-видань і друкованих ЗМІ. Обирайте що читати саме вам! Спробувати LIGA360

А для того, щоб відстежити згадування про будь-який бренд і відгуки про компанію, скористайтеся модулем системи аналітики та моніторингу медіа-простору Semantrum.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини