Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОПи, у яких немає найнятих робітників, не подають звіт щодо сум нарахованого ЄСВ за працівників

Реклама

Суб'єкти господарювання, які не мають найманих працівників, звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску за працівників не подають.

На це звертає увагу Головне управління ДПС у Дніпропетровській області.

Так, відповідно до п. 11 розділу ІІ Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, якщо юридична особа або фізична особа - підприємець не використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за найманих працівників до контролюючих органів ними не подається.

Зручно та швидко сплатити податки і подати звіти можна за допомогою бота-бухгалтера ReporTах. Крім того, бот самостійно перевіряє чи немає у вас податкових боргів і штрафів перед державою. Після перевірки - допоможе сплатити борг миттєво.

Отримайте комплексну підтримку на всіх етапах роботи зі звітністю разом з REPORT. Чат-підтримка для клієнтів, усі необхідні звіти та однакова ціна для платників і неплатників ПДВ. Замовляйте тестовий доступ та переконайтеся самі. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини