Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Центр зайнятості повідомив, кого шукають роботодавці Києва

Реклама

За інформацією Київського міського центру зайнятості карантин суттєво не вплинув на структуру вакансій в столиці.

Найбільш затребувані в Києві:

- водії автотранспортних засобів (середня зароплата майже 15 тис. грн);

- контролери на пасажирському транспорті (12 тис. грн);

- слюсарі-ремонтники (11,5 тис. грн).

Бракує також вихователів та помічників вихователів, фахівців за різними напрямками роботи, продавців продовольчих товарів, в «дефіциті» - робітники з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями, прибиральники службових приміщень, касири торговельного залу, сестри медичні, електромонтери.

Постійно є попит на фахівців ІТ-технологій, інженерів, бухгалтерів, лікарів.

Інженери-програмісти, із середньою зарплатою майже 30 тисяч гривень, - найбільш високооплачувані вакансії в Києві. Трохи менше (25 тис. грн) обіцяють столичним ріелторам. Майже 24 тис. гривень становитиме щомісячна зарплатня у головних механіків. Зарплатнею в 20 тисяч гривень роботодавці заохочують газозварників, випробувачів двигунів, слюсарів-складальників двигунів, ливарників металів та сплавів. Майже 19,5 тис. грн пропонують провідним інженерам, 18 тис. грн - керуючим відділеннями та електромонтажникам будівельним.

В базі Київського міського центру зайнятості налічується 10318 вакансій.  Близько 80% тих, хто перебуває на обліку - адміністративні службовці та топ-менеджери. Найбільше претендентів на одне вільне робоче місце - серед колишніх законодавців, керівників та менеджерів. На кожну вакансію серед них претендує 24 особи. Серед професіоналів (інженери, економісти, лікарі та ін.) на одну вакансію - 4 претенденти, а серед фахівців (механіки, бухгалтери, медсестри та ін.) - три. На одного кваліфікованого робітника, представника найпростіших професій та осіб без професії припадає 1-2 вакансії.

Відстежувати і постійно моніторити бренд компанії в мережі можна за допомогою нового інструменту - рольове місце HRа в системі LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, у тому числі для роботи віддалено. Рішення для HR-менеджера - це набір інструментів для моніторингу трудового законодавства, з усіма новаціями і експертними коментарями, а також модуль системи аналітики і моніторингу медіа-простору Semantrum для відстежування згадок бренду і відгуків про компанію

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини