Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податковий борг суб’єктів господарювання: де знайти цю інформацію

Реклама

ДПС у Запорізькій області відповіли, де знайти інформацію про суб'єктів господарювання, у яких є податковий борг.

На офіційному вебпорталі ДПС оприлюднюється інформація про суб'єктів господарювання, які мають податковий борг, з якою можна ознайомитись за посиланням: Головна/Відкриті дані/Інформація про суб'єктів господарювання, які мають податковий борг.

Крім того, на офіційному вебпорталі ДПС працює електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», який розміщено на головній сторінці вебпорталу.

Для перевірки надійності ділового партнера, зокрема, щодо сумлінності у сплаті податків, достатньо ввести відому інформацію в одне з полів або в обидва поля і система повідомить інформацію щодо відсутності або наявності боргу у платника податків.

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету надає платнику податків з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів.

Також для перевірки партнера можна скористатися сервісом CONTR AGENT. Сервіс дає змогу дізнатися не тільки про податковий борг, а й іншу актуальну та достовірну інформацію про суб'єктів господарювання з державних реєстрів та відкритих джерел.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини