Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Програму доступних кредитів для бізнесу буде продовжено на 2021 рік

Реклама

Програма «5-7-9» буде продовжена на наступний рік.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів під час зустрічі з Американською торговельною палатою (ACC), яка об'єднує найбільших інвесторів та міжнародні компанії, що працюють в Україні.

Денис Шмигаль підкреслив, що програма «Доступні кредити «5-7-9%» буде продовжена на наступний рік у тому вигляді, у якому вона працює зараз.

«Програма довго набирала обертів. І зараз вона себе виправдовує. На зустрічах із бізнесом нас просять продовжити програму й для цього є об'єктивні причини. Багато хто лише у вересні отримав кредити, і мати їх на 2-3 місяці - беззмістовно», - зазначив Глава Уряду.

Прем'єр-міністр також зазначив, що вже закладені гроші в проект Держбюджету за цим напрямком на 2021 рік. Бізнес зможе взяти кредити, як для інвестицій та розвитку, так і для рефінансування

Отримайте комплексну підтримку на всіх етапах роботи зі звітністю разом з REPORT. Чат-підтримка для клієнтів, усі необхідні звіти та однакова ціна для платників і неплатників ПДВ. Замовляйте тестовий доступ та переконайтеся самі.  

Всі інструменти для роботи ФОП доступні в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Останні зміни законодавства, пов'язані з підприємницькою діяльністю, перевірка надійності контрагентів та партнерів, автоматична звітність до держорганів, а головне - сповіщення про зміни, які можуть вплинути на ваш бізнес. Отримайте унікальний шанс придбати комплексне рішення LIGA360 всього за 273 грн

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини