Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Новій пошті" дозволили віддавати посилки за документами в смартфоні

Реклама

За цифровими документами в "Дії" можна буде отримати посилки, вантажі та грошові перекази.

Про це повідомили на сайті Мінцифри.

Для отримання посилки, вантажу або грошового переказу у відділенні, замість паперових документів, які посвідчують особу, можна використовувати цифрові паспорти та водійське посвідчення в застосунку "Дія 2.0".

Умови

На Новій пошті можна отримати посилки вартістю до 5 тис. грн, показавши мобільний застосунок "Дія" оператору для ідентифікації особи.

Посилки вартістю більше 5 тис. грн або інші фінансові операції можна зробити лише після верифікації особи. Для цього раніше оператори робили копію паспорта клієнта. Тепер можна поділитися цифровою копією документа в "Дії".

Також читайте: Техпаспорт у смартфоні: передати право управління авто стане простіше

Цифрова копія: як це працює?

Відкрийте в Дії свій цифровий документ. Оператор за допомогою сканера зчитає штрихкод на звороті документа. Після цього вам потрібно підтвердити передачу документа до відділення Нової пошти. Мобільний застосунок автоматично формує цифрову копію та відправить її з вашим е-підписом до системи Нової пошти.

Зараз Мінцифри та Нова пошта тестують шерінг цифрових документів (передачу копій). Після чого цифрові копії зможуть використовувати й інші компанії.

Шерінг цифрових документів - послуга, яка вже доступна у застосунку "Дія 2.0". Оновити застосунок можна за посиланням.

Моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників. Будьте в курсі бізнес-зв'язків ваших колег та контролюйте боргові зобов'язання і критичні зміни в діяльності бізнес-партнерів за допомогою нового інструменту - рольове місце HR в системі LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, зокрема для роботи віддалено. Рішення для HR-менеджера - це набір інструментів для моніторингу трудового законодавства, з усіма новаціями і експертними коментарями, а також модуль системи аналітики медіа-простору Semantrum для відстежування згадок бренду і відгуків про компанію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини