Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці розповіли, як отримати довідку про відсутність заборгованості

Реклама

Для отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, платнику податків необхідно подати заяву про надання такої довідки за встановленою формою згідно з додатком 2 до Порядку надання довідки про відсутність заборгованості з платежів.

Про це нагадує Головне управління ДПС у Рівненській області.

Рецепт легкої звітності - сервіс Liga:REPORT для ФОП. У ньому містяться всі необхідні форми звітів з підказками, податковий календар, автоматичні нагадування, перевірка заборгованості перед державою. Новинка місяця - онлайн-книга обліку доходів. Придбати за найнижчою ціною

В заяві обов'язково вказується відповідно до якого нормативно-правого акта довідка видається, а саме - назва нормативно-правового акта, його номер та дата прийняття.

Заява подається на вибір платника:

- у паперовій формі - до органу державної податкової служби за основним місцем обліку такого платника;

- в електронній формі - на адресу органу державної податкової служби за основним місцем обліку через приватну частину Електронного кабінету, з дотриманням вимог Законів «Про електронні документи та електронний документообіг», «Про електронні довірчі послуги».

Довідка надається за вибором платника у паперовій або електронній формі, про що він зазначає у заяві, упродовж 5 робочих днів.

LIGA360 - це спільний інструмент управління бізнесом для середніх компаній. 15 IT-продуктів для керівника, юриста, бухгалтера і маркетолога. Тримайте під контролем весь бізнес, керуйте ризиками, приймайте злагоджені рішення. Замовити тест

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини