Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як перевірити, чи не відкриті виконавчі провадження відносно вас

Реклама

Міністерство юстиції нагадало про наслідки того, що ви отримали рішення суду та не виконали його, не сплатили штраф за порушення правил дорожнього руху, не виконуєте рішення про стягнення періодичних платежів (аліментів) та маєте заборгованість у понад три місяці.

За невиконання рішення суду можуть заборонити:

- відчужити чи придбати майно;

- виїхати з країни;

- користуватись своїм транспортним засобом;

- відкрити поточні рахунки в банках;

- полювати;

- користуватись вогнепальною мисливською, пневматичною або охолощеною зброєю.

Крім того, якщо у вас є заборгованість зі сплати аліментів у понад 6 місяців - ви ще й не зможете зайняти посади державної служби або балотуватися в депутати різного рівня, адже в таких ситуаціях ви автоматично потрапляєте до Єдиного реєстру боржників, у якому відображаються дані про будь-які майнові зобов'язання особи.

Перевірити досьє вашого контрагента можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Сервіс містить актуальну та достовірну інформацію про вашого бізнес-партнера, включаючи податкові дані, дані про наявність в санкційних списках та в Єдиному реєстрі боржників

Як перевірити, чи не відкриті виконавчі провадження відносно вас

Щоб перевірити, чи не відкриті виконавчі провадження відносно вас, необхідно перейти за посиланням, вказавши своє П.І.Б. або реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Коли відомості про боржника можуть бути виключені з Єдиного реєстру боржників

Відомості про боржника можуть бути виключені у таких випадках:

- одночасно з винесенням постанови про закінчення виконавчого провадження;

- при поверненні виконавчого документа стягувачу;

- при поверненні виконавчого документа до суду;

- в день встановлення виконавцем факту відсутності заборгованості за виконавчими документами про стягнення періодичних платежів.

Швидко готуйте власну позицію, щоб виграти в суді, та будьте в курсі всіх законодавчих новацій разом із LIGA360:АДВОКАТ. Отримайте доступ до повної бази НПА і коментованих кодексів. Зручний пошук та аналіз бази із 85 млн судових рішень та першу систему аналізу судових рішень із функціоналом передбачення вірогідності перемоги в суді за допомогою штучного інтелекту.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини