Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОП на загальній системі оподаткування може включити до складу витрат сплачений ЄСВ

Реклама

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ФОП на загальній системі оподаткування мають право включити до складу витрат суму сплаченого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Так, до переліку витрат, безпосередньо пов'язаних з отриманням доходів фізичною особою - підприємцем (далі - ФОП) від провадження господарської діяльності на загальній системі оподаткування належать зокрема, суми єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок) у розмірах і порядку, встановлених Закон № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями.

Норми визначені п.п. 177.4.3 п. 177.4 ст. 177 Податкового кодексу.

Подати звітність без помилок і вчасно допоможе онлайн-сервіс Liga: REPORT. У нім усе, що потрібно підприємцеві - усі актуальні форми звітів з підказками, шаблони первинних документів, електронна книга обліку прибутків. Усе це за 28 гривен в місяць. Переконайтеся самі

Обирайте також комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН і миттєво подавайте звітність держорганам, контролюйте борги і податки:всі форми звітності; нагадування, авторозрахунки і підказки; моніторинг контрагентів і бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Ознайомитися з пропозицією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини