Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У МВС розповіли, навіщо електрокарам "зелені" номерні знаки та окрема серія

Реклама

У МВС розповіли, навіщо електрокари виділено номерами з літерами іншого кольору та окремою серією, а також про те, як це буде допомагати водіям та поліції у майбутньому.

Екологічні авто мають свої номерні знаки із символами зеленого кольору та окремими серіями. Одна з них починається з літери «Z». Це означає «zero» (англ. «нуль»), тобто «нульові викиди».

Також зазначено, що у майбутньому «зелені» номерні знаки можуть стати неабиякими помічниками патрульної поліції. Наприклад, завдяки їх наявності можна буде визначити чи дозволено в'їзд на певні вулиці (якщо ці обмеження встановлені місцевими органами влади), чи можна паркуватися на спеціально відведених місцях (це уже діє в деяких українських містах), а також займати смугу руху громадського транспорту.

Стежте за законодавчими ініціативами і нововведеннями, які можуть вплинути на ваш бізнес з допомогою комплексного рішення LIGA360 для підприємцівLIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ автоматично сповіщатиме про усі актуальні для вас оновлення законодавства, допоможе безпомилково формувати звітність для держорганів, а також контролювати надійність контрагентів і партнерів.

Не пропустіть зимові знижки на інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для бізнесу від ЛІГА:ЗАКОН! Обирайте тільки до 14-го грудня зі знижкою 30%

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини