Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ті, хто не встигли подати заяву до 21-го грудня, отримають карантинну допомогу в 2021 році

Реклама

Ті оособи, які не встигнуть подати заяву на отримання карантинної допомоги до встановлених строків у 2020 році, отримають допомогу у 2021 році.

Про це повідомили на Урядовому порталі.

“Хочу закликати всіх подаватися на програми максимально швидко. Щодо 8 тисяч гривень подача документів до 31 грудня, тобто є час. Потрібно зареєструватися, виплати почнуться з 21 числа. Хто звернеться до 21-го, той кошти отримає до кінця року. Хто звернеться після 21-го - вже в новому році”, - прокоментував Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко

Нагадуємо, держава почала впроваджувати 3 нові програми підтримки українців, які можуть постраждати через січневий карантин зимових канікул. Це: програма “Допомога працівникам та ФОП - 8 тис. грн”, “Допомога роботодавцям, які можуть втратити дохід через карантин” та “Одноразова компенсація суб'єктам господарювання ЄСВ”.

Подача заявок на першу з програм (так звану “8 тис. грн”) продовжена до 31 грудня, на дві інші необхідно подати документи до 21 грудня.

Про те, як отримати допомогу 8000 грн і яким КВЕДам обмежили роботу, читайте тут

Стежте за законодавчими ініціативами і нововведеннями, які можуть вплинути на ваш бізнес з допомогою комплексного рішення LIGA360 для підприємцівLIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ автоматично сповіщатиме про усі актуальні для вас оновлення законодавства, допоможе безпомилково формувати звітність для держорганів, а також контролювати надійність контрагентів і партнерів.

Не пропустіть зимові знижки на інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для бізнесу від ЛІГА:ЗАКОН! Обирайте зі знижкою до 60%

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини