Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Допомога по безробіттю: коли закінчується період виплат

Реклама

У Державній службі зайнятості відповіли, за які періоди здійснюється нарахування допомоги по безробіттю зареєстрованим безробітним у період карантину.

Період, за який здійснюється чергове нарахування допомоги по безробіттю, обмежується датою, що передує дню:

- останнього відвідування безробітним центру зайнятості, де він зареєстрований (якщо центр зайнятості здійснює прийом громадян);

- спілкування з кар'єрним радником телефоном чи іншим засобом зв'язку та підтвердження перебування в статусі безробітного (якщо центр зайнятості не здійснює особистий прийом громадян).

Нагадуємо, допомога по безробіттю виплачується не рідше ніж два рази на місяць, а за згодою безробітного - один раз на місяць. Остаточний розрахунок виплат допомоги по безробіттю здійснюється з урахуванням рішення про припинення виплат і включає нарахування за останній день відвідування центру зайнятості, що входить до визначеного періоду виплати.

Ефективне управління бізнесом з уникненням можливих ризиків можливе з LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Унікальний комплекс інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН допоможе вам бути в курсі всіх законодавчих змін, що стосуються підприємницької діяльності, а також забезпечать вам надійне партнерство завдяки унікальному модулю БІЗНЕС-РОЗВІДКА.

Не пропустіть зимові знижки на інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для бізнесу від ЛІГА:ЗАКОН! Обирайте зі знижкою до 60%

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини