Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено порядок нормативної грошової оцінки сільгоспземель

Реклама

Уряд оновив Порядок проведення нормативної грошової оцінки сільгоспземель. Про це повідомляє Урядовий портал.

Це означає, що власники земель отримали можливість оновлення технічної документації з оцінки земельних ділянок.

Відповідною постановою Кабіну від 5 січня 2021 № 6 передбачено виключення положень щодо обов'язковості використання результатів загальнонаціональної НГО земель с/г призначення для надання відомостей із Державного земельного кадастру.

Також надано можливість власнику або землекористувачу замовляти проведення НГО окремої земельної ділянки до спливу строку, визначеного частиною другою статті 18 Закону про оцінку земель (не рідше ніж один раз на 5-7 років).

Контролювати дані щодо належного вам нерухомого майна можна за допомогою сервісів SMS-МАЯК та SMS-маяк Земля які повідомляють не лише про зміни, що відбулися у реєстрі, а й про спроби внести такі зміни.

Зверніть також увагу на комплексне рішення LIGA360 для аграрних компаній від ЛІГА:ЗАКОН. Система включає інструменти для відстеження зовнішніх ризиків та управління командами віддалено. Це дозволить агробізнесу оперативно реагувати на зміни законодавчого поля, позицій партнерів і конкурентів агроринку, що критично-важливо під час загальної турбулентності бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини