Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавці у лютому повинні подати новий звіт щодо боргів із зарплати

Реклама

Держстат у липні минулого року затвердив форму нового державного статистичного спостереження № 3-борг (місячна) "Звіт про заборгованість з оплати праці".

Показники форми № 3-борг включають дані щодо юридичних осіб про суми невиплачених нарахувань з оплати праці, кількість працівників, яким заборгували ці виплати, про суми невиплаченої допомоги з тимчасової втрати працездатності.

Не є заборгованістю з виплати заробітної плати не виплачені до кінця місяця суми по розрахунках з оплати праці та суми невиплаченої допомоги з тимчасової втрати працездатності, якщо строк здійснення таких розрахунків на підприємстві встановлено у тому самому місяці, за який проведені нарахування.

Детальніше про заповнення форми читайте у роз'ясненні Держстату щодо форми державного статистичного спостереження N 3-борг (місячна) "Звіт про заборгованість з оплати праці".

Звітність подається не пізніше 7 числа кожного місяця, починаючи з 2021 року.

Оскільки 7 лютого випадає на вихідний день, то перший звіт за січень 2021 року необхідно подати до 8 лютого.

Обирайте комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки, а також моніторте контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬОзнайомитися з пропозицією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини