Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Встановлено додаткові карантинні обмеження для публічних заходів

Реклама

Уряд вніс зміни до постанови від 9 грудня 2020 р. № 1236, якою встановлено карантинні обмеження.

Зокрема, постановою від 6 лютого 2021 № 83 обмежено приймання відвідувачів суб'єктами діяльності у сфері культури та з проведення публічних наукових, освітніх та професійних тематичних заходів з наповненістю залів понад 50% місць (розміщення здійснюється з вільним місцем поруч, спереду та позаду) у кожному окремому залі або у разі, коли організатори таких заходів не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 5 кв. метрів споруди чи приміщення (оновлено пп. 8 п. 2 постанови № 1236).

Раніше обмеження діяло для приймання відвідувачів у кінотеатрах та інших закладах культури.

Зверніть увагу! Відповідно до пп. 6 п. 2 постанови № 1236, для проведення масових (культурних, у тому числі концертів, спортивних, соціальних, рекламних тощо) є також обмеження відвідувачів - до 20 осіб, при цьому організатор має забезпечувати дотримання між учасниками фізичної дистанції не менш як 1,5 метра.

Контролювати ризики та слідкувати за репутацією компанії - просто з Liga360: Керівник. Ви отримаєте інструменти бізнес-розвідки та перевірки контрагентів, моніторинг ключових ЗМІ та автоматичні сповіщення про персону/бренд в Telegram. А ще Liga360 дає можливість слідкувати за змінами законодавства та судових рішень. Замовте Liga360 та оцініть усі переваги ІТ-рішення вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини