Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна оновила карантинні зони: Чернівецька область стала "червоною"

Реклама

В Україні оновили "карантинний список" областей за показниками захворюваності, рівнем госпіталізації та завантаженістю лікарень.

Про це свідчать дані з сайту МОЗ.

Так, до «червоної» зони віднесені Івано-Франківська та Чернівецька області. У цих регіонах перевищені показники госпіталізацій.

Нагадуємо, що обмеження у Івано-Франківської області діють з 26 лютого.

На сторінці Чернівецької державної адміністрації у Фейсбук зазначено, що з 27 лютого до 9 березня включно в області забороняється робота:

- закладів громадського харчування, ресторанів, барів, крім адресної доставки

- навчальних закладів, окрім установ дошкільної та спеціальної освіти

- розважальних центрів, зон відпочинку у ТЦ.

Також не дозволяється проводити масові заходи.

Таке рішення прийняли сьогодні, 26 лютого, під час засідання обласної комісії ТЕБ та НС.

«Сьогодні в області зафіксували рекордну кількість нових випадків захворювання на коронавірус - 638. Мусимо посилити карантинні обмеження, аби призупинити стрімке поширення COVID-19», - сказав перший заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Ковалюк Богдан.

Як ефективно організувати роботу та захистити свій бізнес в умовах карантину? З рішенням Liga360:Керівник. Ви зможете перевірити надійність партнерів, контролювати згадки про вашу компанію в ключових українських ЗМІ та отримувати сповіщення щодо змін законодавства і судових рішень. А комунікувати з колегами в режимі віддаленої роботи - не проблема, адже в Liga360 можна обговорювати ризики та можливості всією командою. Замовляйте тестовий доступ до Liga360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини