Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін посилив обмеження пасажирських перевезень в "червоній" зоні карантину

Реклама

Уряд постановою від 24 лютого 2021 р. № 154 заборонив на території регіонів з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки здійснювати регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів (посадки та висадки) автомобільним, залізничним транспортом, крім транзитних перевезень та перевезень:

  • легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п'яти осіб без урахування дітей віком до 14 років;

  • службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції;

  • пасажирів спеціальними залізничними рейсами у внутрішньому сполученні, рішення щодо яких приймається в кожному конкретному випадку перевізником за заявками обласних державних адміністрацій за погодженням з Мінінфраструктури та МОЗ, а також у приміському залізничному сполученні за рішенням перевізника, прийнятим за поданням чи за погодженням з обласною державною адміністрацією.

Постанова набирає чинності через сім днів з дня її опублікування, а саме з 6 березня 2021 року у зв'язку з опублікуванням в Урядовому кур'єрі від 27.02.2021 № 40.

Наразі до «червоної» зони віднесені Івано-Франківська та Чернівецька, а з 3 березня й Житомирська області.

Як ефективно організувати роботу та захистити свій бізнес в умовах карантину? З рішенням Liga360:Керівник. Ви зможете перевірити надійність партнерів, контролювати згадки про вашу компанію в ключових українських ЗМІ та отримувати сповіщення щодо змін законодавства і судових рішень. А комунікувати з колегами в режимі віддаленої роботи - не проблема, адже в Liga360 можна обговорювати ризики та можливості всією командою. Замовляйте тестовий доступ до Liga360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини