Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Народжена в період пандемії: LIGA360 виповнюється 1 рік

7 квітня 2021, 09:09
1423
0
Реклама

Ні для кого не секрет, що 2020-й дав змогу сповна відчути всю палітру людських емоцій - починаючи від страху й злості і закінчуючи інноваційними ідеями та радісними сподіваннями на краще. Однозначно, це був важкий рік: рік напруги, жорсткої дисципліни і праці, рік, який приніс новий досвід і нові уроки, часто досить жорстокі - ціною в людські життя.

Втім, нова реальність вимагала рухатися далі і долати нові виклики та перешкоди. У той час, коли український бізнес змушений був перейти на віддалений режим роботи, компанія ЛІГА:ЗАКОН оперативно створювала рішення, які могли б підтримати користувачів у цей нелегкий період та реально допомогти у їхній діяльності.

Рік тому, ще на самому початку карантину, у квітні 2020-го року, ЛІГА:ЗАКОН випустила на ринок унікальне, антикризове рішення для українського бізнесу - LIGA360. Новий ІТ-сервіс дозволив швидко адаптуватися до нових умов роботи, передбачати ризики та бачити нові можливості. Більше того, нова і ще така незвична віддалена робота йшла у парі з «бонусом», який передбачав емоційний та інформаційний розрив між топ-командою і співробітниками компанії. LIGA360 стала тим інструментом, який дозволив перебувати усій команді в єдиному інформаційному полі.

Сьогодні LIGA360 виповнюється 1 рік. Саме ця екосистема хмарних рішень об'єднала в собі всі продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН та індивідуалізувала їх для найважливіших ролей у компанії: позиції топ-менеджера, юриста, керівника служби безпеки, фінансиста, піарника тощо. Протягом всього року у функціоналі LIGA360 були задіяні команди таких продуктів, як Semanturm, Verdictum, ContrAgent, Liga Report та Reportax Bot.

MVP - перший реліз LIGA360, який вийшов 7 квітня 2020 року та включав наступні модулі:

  • Новини ринку

  • Мої новини

  • Моє обране

  • Розрахунки з бюджетом

  • Смарт-сигнали

  • Управління ризиками

Команда ЛІГА:ЗАКОН завжди створює свої продукти на основі інновацій та безлічі можливостей ефективного ведення бізнесу, перебуваючи в постійному пошуку нових форматів та рішень. Саме тому за цей рік LIGA360 зазнала суттєвого вдосконалення та адаптації для нових цільових аудиторій. Вже у липні 2020 року до функціоналу продукту було додано опцію Чат, у вересні - модуль Бізнес-розвідка. Поступово, у листопаді того ж року LIGA360 поповнилася модулем Контроль репутації, у грудні додалися Судові рішення. Березневою новинкою 2021 року став Вітальний онбординг.

Безумовно, LIGA360 є унікальним рішенням для будь-якого бізнесу: і великого, і малого. Функціонал продукту є яскравим підтвердженням тому. Зокрема, дашборд LIGA360 з визначенням ризиків і можливостей дозволяє 24/7 стежити за всіма зовнішніми змінами інформаційного середовища: бачити зміни в законодавстві, актуальні події в медіа та слідкувати за конкурентами. Таким чином, бізнес отримує дієвий інструмент прогнозування можливих наслідків і відповідно уникнення ризиків.

Модуль Бізнес-розвідка дозволяє завжди тримати руку на пульсі і бути в курсі всіх важливих подій. Завдяки цьому фунціоналу власник або СЕО бізнесу в будь-який момент можуть дізнатися всю необхідну інформацію про своїх партнерів чи конкурентів: які судові справи зараз відкриті в провадженні, які тендери відбулися, що пишуть медіа про відомі бренди і персони і т.д. Більше того, на моніторинг можна поставити і власну компанію.

Також розробникам LIGA360 вдалося налаштували повну автоматизацію моніторингу правового поля України, щоб розуміти чи набув чинності той чи інший нормативний документ, які внесені до нього зміни тощо. Смарт сигнали-оповіщення, які є у функціоналі продукту, повідомляють користувача про зміни в реєстрі нерухомості, що допомагає боротися з рейдерством, є можливість відслідковувати інформацію про постачальників і партнерів і т.д.

Іще однією суттєвою перевагою LIGA360 є можливість всієї команди працювати в єдиному просторі, в єдиному робочому інфополі з розподілом ролей по функціям. Більше того, команда має змогу комунікувати між собою в єдиній захищеній системі онлайн-простору.

Таким чином, будь-який український бізнес, який хоче рости і розвиватися, а особливо під час кризи і віддаленої роботи, знаходить в LIGA360 переваги саме для себе. Якщо проаналізувати річну статистику по компаніям і користувачам, які працювали з екосистемою хмарних рішень LIGA360, то всього за цей період було видано понад 41 500 робочих місць.

Варто відзначити, що першими користувачами LIGA360 стали топ-команда ЛІГА:ЗАКОН, команда продажів та супроводу, а також команда General marketing. Лише випробувавши ефективність продукту на власному прикладі, компанія могла його пропонувати клієнтам та партнерам.

При розробці LIGA360 було використано увесь 30-річний досвід ЛІГА:ЗАКОН, яка містить у своєму портфелі ефективні та корисні ІТ-продукти, що вже встигли себе зарекомендувати і показати високі результати. Важливу роль також відіграв і людський ресурс, зокрема команда професіоналів, яка втілила цю ідею в життя:

  • Product director - Таранова Ольга

  • Team Lead - Григоренко Святослав

  • PM - Косянчук Евгеній

  • Project Marketing - Прокопова Альона та Васильєва Альона

  • Business Analyst - Кулачок Аліна

  • UX|UI team під керівництвом Поліщука Костянтина

  • Developers team

  • Testers team

  • CRM team

Отже, ми обіцяли і зробили! Як каже СЕО компанії Марина Бондаренко, масштабні бізнес-процеси великих компаній вимагають злагодженої роботи всієї команди і максимального фокусування на поставлених завданнях. Саме так і було в команді ЛІГА:ЗАКОН, адже ключова команда кожного бізнесу має перебувати в єдиному інформаційному полі, оперативно отримувати важливу інформацію, моніторити всі зміни і мати змогу їх обговорити, щоб виявити наявні ризики й загрози.

Вдосконалення та покращення функціоналу LIGA360 триває і досі. При цьому враховуються всі рекомендації експертів та побажання користувачів.

Екосистема хмарних рішень LIGA360 здатна забезпечити високі показники українським компаніям та підприємцям, адже діджитальні інструменти потрібні всім. Це продукт із бізнесу і для бізнесу.

Матеріал підготовлено спеціально для ЛЗ Бізнес.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини