Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив постанову про утворення Бюро економічної безпеки

Реклама

Бюро економічної безпеки - створено. Відповідну постанову затвердив Кабмін на засіданні 12 травня. БЕБ отримає статус центрального органу виконавчої влади й буде займатися усіма злочинами у сфері економіки.
Нагадаємо, Закон України від 28.01.2021 № 1150-IX "Про Бюро економічної безпеки України" набув чинності 25 березня.

Бюро економічної безпеки стане новим єдиним органом державної влади, відповідальним за боротьбу з економічними злочинами та отримає відповідні повноваження СБУ та Податкової міліції (ДФС).

Аналіз Закону про БЕБ від Олексія Співака, інспектора Ради бізнес-омбудсмена, читайте у матеріалі "Бюро економічної безпеки України: що передбачає прийнятий закон та які можливі наслідки для бізнесу".

Контролювати ризики та слідкувати за репутацією компанії - просто з Liga360:Керівник. Ви отримаєте інструменти бізнес-розвідки та перевірки контрагентів, моніторинг ключових ЗМІ та автоматичні сповіщення про персону/бренд в Telegram. А ще Liga360 дає можливість слідкувати за змінами законодавства та судових рішень. Замовте Liga360 та оцініть усі переваги ІТ-рішення вже сьогодні.

Оцініть переваги преміум-пакетів LIGA360. Тільки до 14 травня ви можете безкоштовно протестувати максимум цифрових інструментів для роботи. Дізнавайтесь про умови акції прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини