Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес до 10 жовтня має подати відомості про кінцевих бенефіціарних власників

Реклама

Мін'юст нагадує бізнес-спільноті, що у період з 11 липня 2021 року по 10 жовтня 2021 року (включно) всі юридичні особи, щодо яких в ЄДР мають міститися відомості про кінцевих бенефіціарних власників (КБВ), мають подати державному реєстратору документи для оновлення відомостей про КБВ.

Для цього державному реєстратору необхідно подати:

  • заяву щодо державної реєстрації юридичної особи (крім громадських формувань та органів влади) - форма 2 або заяву щодо державної реєстрації юридичної особи - громадського формування - форма 4;

  • витяг, виписку чи інший документ з торговельного, банківського, судового реєстру тощо, що підтверджує реєстрацію юридичної особи - нерезидента в країні її місцезнаходження, - у разі коли засновником юридичної особи є юридична особа - нерезидент;

  • нотаріально засвідчену копію документа, що посвідчує особу, яка є КБВ юридичної особи, - для фізичної особи - нерезидента та, якщо такий документ оформлений без застосування засобів Єдиного державного демографічного реєстру, - для фізичної особи - резидента.

Відповідні вимоги висуваються у зв'язку з набранням чинності наказу Міністерства фінансів України від 19 березня 2021 року № 163 «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності».

Зі зразками складання схематичного зображення структури власності можна ознайомитися за посиланням

Бажаєте дізнатись всю інформацію про конкурентів і партнерів? Отримайте повні дані з реєстрів завдяки IT-рішенню Liga360. Дізнавайтесь про керівників та бенефіціарів компаній, зміни видів діяльності в держреєстрі, про останні тендери та судові рішення. Спробуйте Liga360:Керівник вже зараз і будьте готовими до будь-яких ризиків з контрагентами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини