Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Project Manager ЛІГА:ЗАКОН Андрій Кравченко виступив на In-House Legal Forum

15 червня 2021, 13:40
383
0
Реклама

9 червня в Києві відбувся In-House Legal Forum (Форум корпоративних юристів), професійний захід для юридичної спільноти від VlasConference. Форум був спрямований на отримання практичної користі від професійних виступів спікерів, шляхом розгляду реальних кейсів та обміну власним досвідом.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН виступила в якості LegalTech- партнера заходу.

В рамках In-House Legal Forum Project Manager ЛІГА:ЗАКОН Андрій Кравченко презентував тему "LIGA360 з Contract Management System вже в Украіїні. Як уникнути ризиків в договірній роботі за допомогою штучного інтелекту".

Спікер висвітлив надзвичайно актуальну проблематику ведення договірної діяльності, яка існує сьогодні. Зокрема, він навів таку статистику: в середньому, великі організації укладають по 350 контрактів на тиждень і створення кожного з них коштує від кількох тисяч до десятків тисяч доларів. Більше того, неефективність процесів договірної роботи може призвести до потенційної загрози втрати бізнесу.

Безумовно, що робота з постійно зростаючим обсягом складної інформації впливає на ефективність та показники діяльності. Саме тому, щоб бути конкурентним та показувати високі результати потрібно використовувати якісні та функціональні діджитал-інструменти.

Андрій Кравченко представив рольове робоче місце (РРМ) юриста з договірною роботою в екосистемі хмарних рішень LIGA360, що є власною розробкою компанії ЛІГА:ЗАКОН. Єдиний інформаційний простір для щоденних завдань юриста і команди в цілому дає можливість оперативно комунікувати між собою та ділитися як наявністю можливостей, так і ризик-факторів.

Аби не бути голослівним, Project Manager ЛІГА:ЗАКОН продемонстрував як це працює на практиці. Загальне меню роботи у LIGA360 дає можливість розпочати роботу з договором у будь-який зручний час, маючи змогу швидкого доступу до всіх необхідних систем і сервісів. Поетапна автоматизація роботи з контрактами дозволяє бути більш продуктивними, використовуючи сучасні технології у щоденних робочих процесах та рутинних завданнях.

Також Андрій Кравченко зазначив, що новим функціоналом в системі LIGA360 є комплексна система автоматизації договірної роботи під назвою Contractum.

Contractum автоматизує роботу з договорами і дозволяє мінімізувати ризики на всіх етапах роботи з договорами: від отримання вимог замовників до постановки договору на моніторинг та його відстеження.

Переваги Contractum при роботі з договорами:

- економія часу,

- зменшення ризиків,

- «живий» договір,

- командна робота.

«ЛІГА:ЗАКОН - це ось уже майже 30 років рішень для юридичного ринку. Ми розвиваємося разом з нашою аудиторією, слідуємо, а іноді і випереджаємо світові тренди. Наше нове рішення дозволяє компанії будь-якого рівня і напрямку організовувати командну роботу в сфері управління договірною діяльністю.

Наш сервіс Contractum в рамках РРМ Юрист з договірною діяльністю покриває всі етапи контракту: від постановки задачі, збору вимог через аналіз і до погодження, підписання і зберігання. Для цього використовуються всі сучасні технології, методи ML, AI і т.д. Це унікальне рішення, яке не має аналогів на українському ринку», - наголосив Андрій Кравченко, Project Manager ЛІГА:ЗАКОН.

Загалом, в рамках In-House Legal Forum пройшло три сесії.

Модератором першої сесії була Катерина Гупало, адвокат, партнер юридичної компанії Arzinger. Розглянули наступні питання:

1) Завдання юридичної служби та оптимізація процесів.

2) Стратегія розвитку юридичної функції.

3) Мотивація та ефективність співробітників у віддаленому режимі, оцінка ефективності після пандемії.

4) Оцінка ефективності діяльності юридичного департаменту.

5) LIGA360 з Contract Management System вже в Україні. Як уникнути ризиків в договірній роботі за допомогою штучного інтелекту.

Другу сесію модерувала Марія Чернявська, юридичний менеджер з комплаєнсу Carlsberg Ukraine. Проаналізували питання щодо таких тем:

1) Корупція поруч з конкуренцією.

2) Внутрішнє навчання актикорупційному комплаєнсу. Практичні аспекти.

3) Юрист і комплаєнс-фахівець в одній особі: етичні та професійні проблеми.

4) Управління правовими ризиками підприємства: антимонопольний комплаєнс.

Анастасія Шевченко, керівник Центру аналізу юридичної інформації ЛІГА:ЗАКОН, виступила в якості модератора третьої сесії, під час якої обговорили такі теми:

1) Роль і вплив корпоративної культури на бізнес.

2) Оптимізація та автоматизація роботи in-house.

3) Юридичні та організаційні питання впровадження ЕДО.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН завжди активно підтримує професійні заходи юридичної спільноти та відкрита до діалогу. Будучи постачальником новітніх ІТ-рішень для всього українського бізнесу, ЛІГА:ЗАКОН вивчає потреби ринку та пропонує лише найкращі варіанти.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини