Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено алгоритм черговості розгляду заявок в е-системі будівництва

Реклама

Мінцифри запускає новий алгоритм черговості розгляду заявок в е-системі будівництва. Пріоритет заявки тепер визначатиметься автоматично, що унеможливить прострочення термінів надання послуг.

Раніше українці мали проблеми з недотриманням термінів надання держпослуг у сфері будівництва. Система дозволяла самостійно визначати пріоритетність у розгляді заявок. Це призводило до затримок у відповідях та створювало корупційні ризики.

Цифровізація допоможе зробити послугу швидшою, прозорішою й комфортнішою. Оновлення системи визначатиме пріоритет заявки та дозволить працівникам ДАБІ протягом наступних кількох тижнів надати відповіді за заявками, де є значне прострочення термінів. Новий підхід до формування черговості розгляду заявок стосуватиметься надання послуг щодо всіх трьох класів об'єктів будівництва - СС1, СС2 та СС3.

Нагадаємо, з 1 серпня оновлені електронні будівельні послуги

Керуйте бізнесом упевнено з LIGA360. Сервіс об'єднує 15 IT-продуктів, створює єдиний робочий простір для усієї команди і містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR і зручних внутрішніх комунікацій. Сформулюйте своє персональне комплексне рішення або знайдіть типове комплексне рішення для свого сегменту або галузі і тримаєте під контролем увесь бізнес, керуєте ризиками, приймайте узгоджені рішення. Замовити тест

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини