Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Sayenko Kharenko і PwC Україна проводять дослідження «Оцінка безпеки ведення бізнесу в Україні» 2.0

15 вересня 2021, 14:21
282
0
Реклама

Sayenko Kharenko і PwC Україна за підтримки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України (АПКБУ) та ASIS International - Ukraine Chapter проводять дослідження «Оцінка безпеки ведення бізнесу в Україні». Під час дослідження буде опитано керівників і власників середнього й великого бізнесу в Україні.

Мета опитування - отримати й консолідувати оновлені дані про ключові виклики, з якими стикається бізнес, а також на підставі проведеного аналізу розробити варіанти проблем, що стоять перед бізнесом у реаліях сьогодення.

Перше дослідження показало, що бізнес спільнота потребує регулярної та якісної аналітики в сфері безпеки бізнесу, тому було прийнято рішення підготувати друге дослідження, що має стати більш масштабним і комплексним, а його результати спільно проаналізують і опишуть юристи Sayenko Kharenko і ??форензик-фахівці PwC в Україні.

Запрошуємо керівників і власників бізнесу в Україні взяти участь у дослідженні, відповівши на запитання в анкеті.

Усі відповіді є конфіденційними та анонімними і будуть консолідовані в загальний звіт, презентацію якого заплановано на осінь 2021 року

ЛІГА:ЗАКОН є інформаційним партнером дослідження.

Керуйте бізнесом упевнено з LIGA360. Сервіс об'єднує 15 IT-продуктів, створює єдиний робочий простір для усієї команди і містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR і зручних внутрішніх комунікацій. Сформулюйте своє персональне комплексне рішення або знайдіть типове комплексне рішення для свого сегменту або галузі і тримаєте під контролем увесь бізнес, керуєте ризиками, приймайте узгоджені рішення. Замовити тест

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини