Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Міжнародна версія Єдиного експортного веб-порталу вже на платформі Дія.Бізнес

Реклама

Офіс з розвитку підприємництва та експорту запустив міжнародну версію Єдиного експортного веб-порталу на платформі Дія.Бізнес. Веб-портал вже працює у тестовому режимі за посиланням - https://imp.export.gov.ua

Англомовна версія веб-порталу передбачає такі функції та можливості:

  • аналітична інформація щодо фокусних для експорту секторів України;

  • календар бізнес-подій запланованих в Україні: перелік та описи усіх виставок, торговельних місій, форумів тощо;

  • актуальні новини щодо зовнішньоекономічної діяльності та розвитку українського бізнес-середовища;

  • доступ до Каталогу українських експортерів - верифікованої бази контактів українських компаній, які бажають знайти партнерів за кордоном;

  • Кейси - історії успіху підприємців, які успішно вийшли на міжнародні ринки.

“Міжнародна версія Єдиного експортного веб-порталу - це маленький крок для розвитку цього порталу, але це великий стрибок для українського експорту та імпорту”, - Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

Вся інформація на веб-порталі, враховуючи стандартні форми, необхідні для різних процедур та запитів, є безкоштовною.

“Єдиний експортний веб-портал створений для консолідації та об'єднання усієї наявної інформації для експортерів та іноземних компаній, що зацікавлені в імпорті товарів та послуг з України. Подібні ресурси є ефективними інструментами, які використовують світові уряди та організації зі сприяння торгівлі з метою підвищення рівня національного експорту та надання підтримки підприємствам для виходу на нові ринки”, - Андрій Литвин, виконувач обов'язків директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».

Міжнародна версія єдиного експортного веб-порталу розміщена у захищеному дата-центрі та відповідає світовим стандартам захисту від кіберзагроз. Інформація користувачів зберігається у зашифрованому вигляді, щоб унеможливити їх перехоплення або викрадення.

“Експортний веб-портал є інструментом для пожвавлення торгівлі, збільшення національного експорту та підтримки бізнесу для виходу на нові ринки. Портал пропонуватиме зацікавленим міжнародним компаніям повну підтримку у пошуку партнерів в Україні, а також надання актуальної інформації про необхідні кроки для початку співпраці з компаніями в Україні. Я вітаю особливо українські малі та середні підприємства з можливістю скористатися новими економічними перспективами”, - Бенджамін Клінгер, координатор кластеру "Сталий економічний розвиток в Україні", Німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

На створення веб-порталу не витрачали бюджетних коштів.

Проект реалізовувався за стратегічної та інституційної підтримки Уряду України і Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерства цифрової трансформації, та за фінансової підтримки Уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Де читати новини піарнику й політтехнологу? У рішенні LIGA360:PR-Менеджер. Налаштуйте персональну стрічку новин з обраних джерел, та зручно читайте її в Telegram. А ще система дозволяє позначити теги для новин, побачити охоплення, та налаштувати дайджести. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини