Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці підозрюють у відмиванні доходів громадянина, який здійснив витрати на велику суму без наявності офіційних доходів

Реклама

Податківці спільно з ГУ ДФС у Харківській області викрили громадянина, який здійснив витрати без наявності доходів з підтвердженим джерелом походження.

Як з'ясували фахівці підрозділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Харківській області, громадянин придбав низку автомобілів та земельних ділянок на загальну суму понад 20 млн грн. При цьому здійснені витрати у декілька разів перевищували офіційні доходи вказаної особи. Операції мають ознаки легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

За вказаними фактами до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 209 КК.

Органом досудового розслідування вжито невідкладні слідчі дії, за результатами яких на грошові кошти громадянина в сумі понад 26 млн грн накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

За матеріалами ДПС.

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини