Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У структурі МВС з'явиться Офіс з питань захисту бізнесу

Реклама

Денис Монастирський назвав чотири напрями співпраці між МВС та бізнесом у боротьбі з нелегальним ринком:

  • детінізація ринку тютюну, спирту та пального. За оцінками експертів, мільярди гривень бюджет недоотримує, бо велика частина цього ринку перебуває у тіні;

  • протидія рейдерству;

  • боротьба з контрабандою та корупцією у правоохоронній сфері;

  • боротьба з контрафактною продукцією, порушенням авторських прав.

Також анонсовано створення в структурі МВС Офісу з питань захисту бізнесу для більш ефективної комунікації в справі захисту підприємців. Його координуватиме радник Антон Геращенко. Відповідальним за захист бізнесу буде перший заступник Євгеній Єнін. Від Нацполіції в Офіс увійдуть - голова НПУ Ігор Клименко та заступник керівника Головного слідчого управління НПУ Сергій Пантелєєв. Загальний контроль за роботою цієї структури здійснюватиме Міністр.

Своєю чергою перший заступник голови Нацполіції Михайло Кузнєцов зазначив, що протягом трьох місяців буде реальний результат у боротьбі з контрафактною, нелегальною, тіньовою продукцією у сфері алкоголю, тютюну, палива та харчових продуктів.

Де спеціалісту з безпеки шукати правові методи захисту компанії? Алгоритми дій при перевірках держорганів та ситуації для бізнесу доступні в рішенні LIGA360. Замовте тестовий доступ до системи прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини