Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відомості про кінцевих бенефіціарів потрібно буде підтверджувати щороку

Реклама

Законом «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» передбачено щорічне підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи, в тому числі громадського об'єднання.

При цьому цей Закон встановив, протягом якого строку має бути підтвердження - 14 календарних днів з дати державної реєстрації. Тому кожна юридична особа в 2022 році протягом 14 календарних днів з дати державної реєстрації створення такої юридичної особи має підтвердити відомості про КБВ.

Наприклад, якщо юридична особа зареєстрована 10 лютого, то обов'язок щодо подання документів відповідно до статті 17-1 вищезазначеного Закону в неї виникає з 10 лютого 2022 року.

За матеріалами Міністерства юстиції.

Також читайте: Діє Закон, яким продовжено строк подання структури власності

Нагадаємо, що з'явилися нові зразки схем структури власності

Бажаєте дізнатись всю інформацію про конкурентів і партнерів? Отримайте повні дані з реєстрів завдяки IT-рішенню Liga360. Дізнавайтесь про керівників та бенефіціарів компаній, зміни видів діяльності в держреєстрі, про останні тендери та судові рішення. Спробуйте Liga360:Керівник вже зараз і будьте готовими до будь-яких ризиків з контрагентами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини