Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Червоний рівень епідемічної небезпеки діє вже на територіях п'яти областей

Реклама

На територіях Донецької, Запорізької, Дніпропетровської та Одеської областей з 00 год. 00 хв. 18 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Про це повідомляє Урядовий портал.

Крім того, з 15 жовтня 2021 року червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено на території Херсонської області.

В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені постановою № 1236 для даного рівня епідемічної небезпеки, зокрема заборона:

  • приймання відвідувачів у сфері громадського харчування, у ТРЦ, закладах розважальної діяльності, закладах культури, спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах тощо;

  • проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів;

  • діяльність ринків, крім продовольчих.

  • робота підвісних канатних доріг;

  • діяльність закладів, що надають послуги з розміщення.

Такі обмеження не застосовуються за умови наявності у всіх учасників, крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу негативного результату тестування на COVID-19, яке проведене не більш як за 72 години або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Під забороною також відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти та 1 - 4 класів закладів загальної середньої освіти, а також крім закладів освіти, усі працівники яких мають сертифікат вакцинації, негативний результат тестування методом ПЛР або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Заборонено перебування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно:

  • на територіях закладів охорони здоров'я та освіти;

  • в підземних переходах;

  • на зупинках громадського транспорту;

  • на інших територіях загального користування у разі неможливості дотримання фізичної дистанції не менше 1 метра;

Нагадаємо, що Уряд затвердив нові правила пасажирських перевезень на час карантину.

Які документи необхідні для поїздок та перельотів між регіонами з 21 жовтня - читайте тут

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини