Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОПи, які неправильно внесли IBAN, ще можуть отримати "карантинні" 8000 грн

Реклама

Як ми повідомляли раніше, Уряд ухвалив зміни до Порядку надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, якими передбачено, що підприємці, які не отримали карантинну допомогу через помилку у реквізитах рахунка, можуть подати уточнення та отримати кошти.

Портал Дія надав роз'яснення, хто та як це може зробити:

Допомогу від держави отримає обмежена кількість людей - лише ті, хто вказав некоректний номер рахунку IBAN під час заповнення заявки. Це близько 2500 українців.

Тож якщо ви неправильно внесли номер рахунку, вам вже надійшов лист на е-пошту або сьогодні надійде push-сповіщення в Дії з посиланням на уточнення реквізитів. Перевірте також розділ Спам, щоб не пропустити лист.

Як отримати послугу:

  • авторизуйтеся на порталі Дія

  • перевірте інформацію про себе, якщо потрібно - виправте її у профілі користувача. Якщо всі дані правильні - натисніть «Далі»

  • введіть правильний IBAN, перевірте його та натисніть «Готово»

От і все! Вашу заяву надіслано, очікуйте на зарахування коштів

Дедлайн: до 20 грудня можна скористатися послугою та уточнити реквізити для отримання допомоги.

Як підприємцю самостійно вести звітність? З рішенням LIGA360:Підприємець. Система надасть підказки й алгоритми заповнення, перевірить помилки. А ще тут можна контролювати розрахунки з бюджетом. Детальніше читайте за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини