Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстрація ФОП: найлегший алгоритм дій

Реклама

Зареєструвати фізичну особу підприємцем сьогодні в Україні можна усього в кілька кліків.

Отримайте кваліфікований електронний підпис. Перелік кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг можна знайти за посиланням.

Оберіть вид діяльності, якою плануєте займатися. Інформацію про відповідні КВЕДи можна знайти на офіційному сайті Державної служби статистики України за цим посиланням.

Зареєструйтеся чи авторизуйтеся (якщо вже зареєстровані) у кабінеті громадянина на порталі державних послуг онлайн «Дія».

Заповніть онлайн-форму на отримання послуги. Також є можливість обрати систему оподаткування - спрощену або додатково зареєструватися платником податку на додану вартість. Для цього потрібно зробити окрему позначку у відповідній графі заяви про державну реєстрацію.

Отримайте на електронну пошту інформацію, що вас зареєстровано як ФОП.

У відповідному листі міститиметься детальна інструкція, як отримати виписку з реєстру онлайн, а також, що потрібно зробити для офіціалізації статусу платника податків.

За матеріалами Міністерства юстицїї

Побудуйте успішний бренд разом з LIGA ZAKON. Тільки до 14 січня даруємо новорічні ціни для рішення LIGA360:PR-менеджер. Моніторинг 20 тисяч джерел, автоматичні звіти та мінімум рутини. Встигніть на святкові знижки за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини