Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

6,8 млрд грн Укргідроенерго сплатило у 2021 році до бюджету Новини компаній

10 січня 2022, 12:16
266
0
Реклама

Компанія Укргідроенерго вже котрий рік поспіль знаходиться серед лідерів найбільших платників податків країни. Товариство, як найбільша бюджетоутворююча державна компанія, у 2021 році сплатило податків, зборів та інших обов'язкових платежів до бюджетів усіх рівнів у сумі 6,8 млрд грн при плановому показнику 5,6 млрд грн та майже у два рази більше, ніж за минулий 2020 рік.

Платежі до бюджету у 2021 році розподілилась таким чином: до державного бюджету - 6 423 млн грн, до місцевих бюджетів усіх рівнів - 341 млн грн.

Рекордні суми платежів до бюджету склали: податок на прибуток - 2 523 млн грн, ПДВ - 2 204 млн грн, дивіденди - 1 241 млн грн, податок на доходи фізичних осіб - 245 млн грн. До спеціального цільового фонду використання водних ресурсів сплачено 220 млн грн.

Враховуючи те, що філії Укргідроенерго знаходяться у різних регіонах країни вздовж річок Дніпро та Дністер, велике значення мають постійні і своєчасні платежі до місцевих бюджетів, що сприяє розвитку місцевої інфраструктури.

Ефективна робота Укргідроенерго у 2021 році і рекордна сума сплата податків, зборів та інших обов'язкових платежів - це вклад гідрогенеруючої компанії у розвиток регіональної економіки та економіки країни в цілому.

Бажаєте першими дізнаватися про зміни в компаніях, з якими співпрацюєте? Скористайтеся можливостями розширеного моніторингу на ІТ-платформі LIGA360. Система надсилатиме сповіщення про нові перевірки, виконавчі провадження чи участь в тендерах. Замовте презентацію LIGA360:Керівник за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини