Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Штрафів та перевірок військового обліку жінок протягом 2022 року не буде

Реклама

Для того, щоб стати на військовий облік, у жінок є 2022 рік.

«Протягом 2022 року триватиме перехідний період. Зараз ведеться робота над спрощенням порядку постановки на облік, вивчається питання пріоритетності професій, споріднених з військово-обліковими спеціальностями», - заявила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

Вона додала, що про будь-які зміни у військовому обліку жінок Міністерство оборони обов'язково повідомить громадськість.

Водночас Ганна Маляр заспокоїла всіх українських жінок: штрафів протягом 2022 року не буде. Це питання також вивчають на предмет можливих змін.

Наразі оборонне відомство також опрацьовує питання спрощення всіх процедур постановки на облік як чоловіків, так і жінок, зокрема і в частині «цифровізації» тих процесів, які технічно можливо перевести в онлайн.

За матеріалами Міноборони.

Також читайте: Петиція про військовий облік жінок: що відповів Президент

Обов'язковий військовий облік жінок: що робити роботодавцям?

Як жінок братимуть на військовий облік - Міноборони

Жінки певних професій в Україні повинні будуть стати на військовий облік: роз'яснення Міноборони

Бажаєте дізнатись всю інформацію про конкурентів і партнерів? Отримайте повні дані з реєстрів завдяки IT-рішенню Liga360. Дізнавайтесь про керівників та бенефіціарів компаній, зміни видів діяльності в держреєстрі, про останні тендери та судові рішення. Спробуйте Liga360:Керівник вже зараз і будьте готовими до будь-яких ризиків з контрагентами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини