Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA:ZAKON оновила функціонал CONTRACTUM: ще більше можливостей для автоматизації договірної роботи

Реклама

LIGA:ZAKON випустила новий реліз системи автоматизації договірної роботи CONTRACTUM, що є складовою IT-платформи LIGA360. Нова версія системи поповнилась найзатребуванішими шаблонами договорів, серед яких кредитні, ліцензійні, агентські, купівлі-продажу та багато інших.

Для зручності користувачів розробниками було покращено й інтерфейс роботи з договором:

  • користувач має можливість створювати шаблони договорів на базі своїх документів;

  • можливість створення нових договорів на основі шаблонів, створених користувачем;

  • використання найзатребуванішіх договорів-шаблонів, підготовлених експертами LIGA:ZAKON для створення нових документів.

Крім того, вдалося вирішити проблему, з якою стикалися користувачі попередніх версій системи, коли було складно або технічно неможливо встановити плагін для роботи з поточною версією MS Office, встановленій на своєму комп'ютері.

Щоб вирішити цю проблему розробники відмовилися від плагіну MS Word і в новому релізі прибрали залежність користувача від версії MS Office, бо вся робота йде у браузері, без переходу на сторонні продукти.

Завдяки цьому оновленню документ можна буде одразу редагувати, адже тепер вся робота з договором ведеться у вбудованому редакторі, який вміє працювати з файлами: doxcx, doc, rtf, odt, html, PDF. Усі документи, створені та завантажені раніше, працюють без обмежень. Усі шаблони, підготовлені до минулого релізу, оновлені та готові до роботи. Зона аналізу знаходиться в лівій частині екрану, як і зона Паспорта договору/шаблону (між цими зонами можна перемикатися).

Слід зазначити, що всі документи в системі CONTRACTUM шифруються стандартом AES, який на даний момент вважається одним із найнадійніших у світі.

Шукаєте оптимальну структуру договору? Порівняти декілька шаблонів можна з CONTRACTUM у LIGA360. Система дозволяє спробувати декілька шаблонів для ваших даних, та обрати найбільш вдалий варіант. Оцініть переваги прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини