Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні заборонили використання символів V і Z як пропаганду озброєної агресії рф

Реклама

14 квітня Верховна Рада прийняла Закон про заборону пропаганди російського неонацистського тоталітарного режиму, акту агресії проти України з боку Російської Федерації як держави-терориста, символіки, яка використовується збройними та іншими воєнними формуваннями Російської Федерації у війні проти України (законопроект № 7214).

Законом визнано РФ державою-терористом, що вчиняє геноцид Українського народу, масові вбивства, міжнародні злочини в Україні, запроваджено заборону пропаганди російського неонацистського тоталітарного режиму, акту агресії проти України, використовувати латинські літери Z, V, а також офіційну символіку та емблеми збройних сил РФ та її органів на будь-яких рекламних, транспортних засобах, друкованих матеріалах, одязі, у місцях проведення масових заходів, в матеріалах будь-якої агітації, рекламі, ЗМІ, Інтернеті, соцмережах, творах (крім із засудженням цього режиму).

Сервіс перевірки компаній та фізосіб ContrAgent надається на вигідних умовах. Оплатіть зараз на період від 6 місяців - отримайте знижку 10%. Співпрацюйте тільки з надійними контрагентами, у яких немає зв?язків у рф та РБ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини