Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українці гарантовано отримають 6,5 тис. грн єПідтримки

Реклама

Українці, які у період з 23 по 31 березня подали заявку щодо отримання 6,5 тисяч гривень в рамках програми єПідтримка та були внесені до відповідного реєстру гарантовано отримають виплати. Міністерство економіки України докладає зусиль, аби кошти надійшли до одержувачів якнайшвидше.

Особи, які досі не отримали виплату, можуть перевірити, чи внесені їх дані до Реєстру отримувачів допомоги. Це можна зробити, звернувшись до Міністерства цифрової трансформації. Заявнику слід зазначити прізвище, ім'я, по-батькові та реєстраційний номер облікової картки платника податків.

З додатковими питаннями щодо програми також можна звернутися до Міністерства економіки України, написавши на електронну адресу: 6500@me.gov.ua.

Нагадуємо, термін прийому заявок на виплату 6,5 тисяч гривень в рамках програми єПідтримка сплив 31 березня. Право на отримання коштів мають застраховані особи, які офіційно працевлаштовані, та ФОПи, страхувальники яких відповідають усім наступним критеріям:

- перебувають на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування в регіонах, список яких затверджений Урядом (Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області та м. Київ);

- подали в установленому законодавством порядку податкову звітність за IV квартал 2021 р. або річну звітність за 2021 рік;

- не є бюджетними установами, фондами загальнообов'язкового державного страхування.

За матеріалами Мінекономіки

Також читайте: ЄПідтримка: як бути, якщо все ще не отримали 6500 грн та інші відповіді від Мінекономіки

Як бізнесу діяти правильно в умовах воєнного часу? Завдяки LIGA360. Система доповнена новими розділами й інструментами, де зібрані зміни законодавства, новини й аналітика, консультації. Знаходь відповіді та слідкуй за змінами щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини