Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ключові показники діяльності компанії або державної організації на ринку України – це дашборд у рішенні LIGA360

5 липня 2022, 11:27
1213
0
Реклама

На дашборді в LIGA360 зображено проаналізовані за допомогою штучного інтелекту дані про діяльність вашої компанії та конкурентів, а також ключові новини і зміни законодавства, що можуть вплинути на ваш бізнес під час війни.

Дашборд показує діаграми, що змінюються в реальному часі, даючи змогу кожному топменеджеру отримувати очищену від зайвих деталей інформацію, орієнтовану на конкретний тип ризиків. Це аналітична картина результатів роботи вашої компанії на зовнішньому ринку, яка допоможе зрозуміти, чи виконано всі поставлені завдання. За допомогою дашбордів ви отримаєте зріз необхідної та актуальної інформації без зайвих зусиль.

Отримання дашборду не потребує сил або часу - фахівці LIGA ZAKON зроблять це за вас. Так, за період воєнного стану фахівці компанії індивідуально налаштували понад 100 таких інформаційних дашбордів для клієнтів у рішенні LIGA360, щоб бізнес мав змогу працювати на перемогу, а отже отримував всю необхідну інформацію вчасно.

Основні показники на дашборді

Діяльність конкурентів і партнерів:

  • досьє компаній;

  • зв'язки компаній;

  • згадки компаній у медіа.

"Діяльність партнерів та конкурентів" - це можливість отримувати інформацію з реєстрів (досьє компанії), а також дізнаватися про публікації зі згадкою певної компанії-конкурента в медіаджерелах.

Моніторинг репутації компанії та порівняння медіаактивності конкурентів:

  • графік тональності згадок;

  • порівняльний графік за кількістю публікацій у медіа про вашу компанію та компанію(-ї) конкурентів;

  • порівняльний графік за тональністю публікацій про вашу компанію та компанію(-ї) конкурентів;

  • фільтр на 1, 7 та 30 днів.

Моніторинг репутації показує згадки брендів і осіб певної компанії в медіа. Він складається з графіка, що зображує кількість публікацій за тональністю (позитивні, негативні, нейтральні), і стрічки новин зі згадками. З кожної новини просто в один клік можна перейти на першоджерело, а можна поділитися новиною в Teams, скопіювати посилання на буфер обміну, створити ризик або можливість на дашборді інформаційних ризиків.

Зіставлення медіаактивності дає можливість користувачу порівняти свою компанію та компанію конкурентів за активністю в медіа. Зокрема, дізнатися, скільки публікацій було розміщено зі згадкою за обраний період.

Також у дашборді є персональна стрічка новин з актуальною інформацією вашого ринку, щоб ви не витрачали час на її пошук. Новини ринку показують інформацію за ключовими галузями, які цікавлять компанію, адже налаштовані з урахуванням фокусності публікацій.

Судові рішення:

  • усі судові рішення щодо вашої компанії;

  • усі судові рішення щодо ваших конкурентів.

Цей модуль дає змогу побачити 10 найновіших судових надходжень щодо власної компанії та компанії-конкурента. Також є можливість отримувати розклад судових засідань, які поставлено на моніторинг.

А поширення інформації з дашбордів у месенджер - це можливість, наприклад, у Teams поділитися необхідним для колективного обговорення чи аналізу. Такий підхід допоможе комплексно підійти до виконання поставлених завдань.

Аналітика дашборду як результат діяльності компанії на зовнішньому ринку

LIGA360 за допомогою дашборду дасть змогу керівнику компанії та топкоманді будь-коли в режимі реального часу отримувати ключові показники, які компанія поставила собі за мету; актуальну інформаційну картину; моніторинг репутації власної компанії та спостереження за медіаактивністю конкурентів тощо.

Найнеобхідніша для роботи бізнесу інформація на єдиному дашборді дає можливість усій команді бути в єдиному інформаційному просторі та стежити за зрізом зовнішньої інформації для ухвалення виважених управлінських рішень, а також запобігати ризикам для бізнесу.

Якщо ви ще не маєте власного рішення LIGA360 для роботи - саме зараз діє вигідна пропозиція для його замовлення. Детальніше - за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини