Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Участь у міжнародних заходах – додатковий досвід для роботи на перемогу: LIGA ZAKON відвідала міжнародні заходи в Мадриді та Канаді

5 липня 2022, 17:04
186
0
Реклама

Минулий місяць для компанії LIGA ZAKON став часом нових знайомств та обміну досвідом на міжнародному рівні. У складний період воєнного стану для бізнесу в Україні важливо не стояти на місці, а розвиватися та залучати партнерів заради нашої перемоги. Саме зараз компаніям і підприємствам необхідні нові можливості для повноцінної роботи, нові знання для функціонування в нових умовах.

Війна триває - про це не можна забувати нікому, тому сьогодні особливо важливо говорити про Україну на міжнародних майданчиках, щоб дати зрозуміти світовій спільноті, у яких умовах нині живуть українці, як працює бізнес в Україні та чого потребує. Саме тому для LIGA ZAKON так важливо було долучитися до міжнародних заходів у Мадриді та Канаді.

Тож ми набули нових знань, обмінялися досвідом і поговорили про Україну, а саме: роботу держави й бізнесу під час війни та способи подолання викликів воєнного часу.

Так, серед червня фахівці та професіонали галузі бізнес-реєстрів з усього світу зібралися на European Business Registry Association. Захід відбувся в іспанському Мадриді. Українським представником була компанія LIGA ZAKON.

З-поміж питань, порушених на конференції, обговорювали й війну в Україні, інструменти розв'язання гострого питання та вплив війни на Європу і світ.

"На EBRA вели мову, зокрема, про різні види європейських санкцій проти росії. До того ж говорили про обмеження, які запроваджували у 2014 році через анексію Кримського півострова у порівнянні із санкціями, які вводять сьогодні; їх вплив на Україну, росію та економіку ЄС. Санкції є дуже важливим запобіжником злочинним діям різних країн у майбутньому - це думка, якої дотримується європейська бізнес-спільнота, тому підтримує санкції проти агресора через його повномасштабний наступ на Україну попри те, що це має суттєвий вплив і на економічні процеси Європи. Наразі LIGA ZAKON спрямувала свої зусилля на створення масштабного соціального проєкту по пошуку санаційних персон і компаній та виявленню бенефіціарів на основі інформації від найбільшого постачальника корпоративних баз даних у світі. Така співпраця дасть нам змогу бути ще кориснішими для нашої держави", - Діна Турчина, Head of PR та GR у LIGA ZAKON.

Свою увагу LIGA ZAKON сконцентрувала на виявленні російського й білоруського сліду. Адже завдяки співпраці з нашим іноземним партнером за допомогою функціонала CONTR AGENT у LIGA360 є можливість бачити сумнівні зв'язки не лише українських компаній, а й іноземних бізнес-гравців.

Водночас колеги з Іспанії поділися досвідом розроблення продукту, який демонструє глибокі зв'язки, зокрема, російських бенефіціарів і пов'язаних осіб. Адже, щоб ефективно запобігати злочинності у країні, потрібно результативно боротися з такими явищами, як відмивання грошей та фінансування тероризму, що для України, як для кандидата у члени ЄС, є пріоритетним завданням. Задля цього важливо розуміти, хто є кінцевим бенефіціаром тієї чи тієї компанії.

Конференція European Business Registry Association для LIGA ZAKON стала ефективним майданчиком для обміну досвідом і налагоджування зв'язків з іноземними партнерами.

Ще один захід в Іспанії, який відвідала LIGA ZAKON, - це виставка Spain Legal Expo, яка є першим в Іспанії спеціалізованим ярмарком юридичного сектору. Захід відбувся в торгово-виставковому центрі Ifema в Мадриді.

Для LIGA ZAKON подія стала місцем знайомства з іспанськими колегами з юридичного ринку. Захід був спрямований на генерування взаємодії та розвитку зв'язків і бізнес-стратегії.

На заходах в Іспанії компанія LIGA ZAKON, як представник українського бізнесу, на власному прикладі продемонструвала перед світовою спільнотою, що Україна - прогресивна країна. Ми мали змогу поділитися досвідом автоматизації юридичної діяльності в нашій ІТ-платформі LIGA360, що на часі для європейської спільноти, яка нині активно працює над цим питанням.

LegalTech Summit Canada - захід, який зібрав учасників з усього світу, зокрема й з України. Онлайнова подія для бізнесу, яка орієнтована на майбутнє та присвячена наданню юридичним фахівцям сучасних рішень для розв'язання найскладніших робочих питань.

Для учасників заходу, зокрема й для LIGA ZAKON, - це унікальна можливість обміну досвідом, знаннями про новітні технології, інноваційними підходами та цифровими стратегіями разом зі старшими юристами та фахівцями з юридичних технологій на міжнародному рівні.

"На LegalTech Summit Canada всі спікери одностайно підтвердили: перехід на віддалену роботу в період COVID-19 мав позитивний вплив і далі буде цінністю для співробітників. Уже зараз є дослідження: 69 % клієнтів юридичних компаній хочуть співпрацювати з тими представниками ринку, які надають свої послуги онлайн. Наступний виклик і тренд - 4-денний робочий тиждень. Наразі не багато компаній готові до його впровадження, але це може бути неабиякою цінністю та перевагою", - Альона Прокопова, Project Manager у LIGA ZAKON.

Набір диджитал-інструментів фахівців із Канади незначною мірою відрізняється від практик на українському ринку. Незамінний помічник залучення та лояльності клієнта - CRM-системи, соціальні мережі, класний сайт і вебінари. Як зазначили фахівці, важливо створити цілу екосистему навколо своєї компанії з максимальною представленістю в онлайн. Спікери торкнулися також і проблем, пов'язаних з упровадженням нових технологій у компаніях.

"Мене передусім на заході цікавили тренди та поточні рішення, які використовують на невідомих для нас ринках, як-от у Канаді. Адже це нове для нас, і чому б не використати корисні рішення світових компаній для розвитку нашої. Участь у LegalTech Summit Canada можна вважати успішною розвідкою нового для нашого ринку. Будь-які нові знання допоможуть ефективніше працювати в Україні, створювати зручні умови для клієнтів, для бізнесу і тим самим підтримувати економічний фронт", - Андрій Кравченко, Project Manager Contractum.

Ніколи не зупинятися в розвитку, як особистому, так і розвитку компанії, продуктів і сервісів, які компанія презентує для ринку, - гасло, якого дотримуються працівники LIGA ZAKON. Особливо гостро відчувається потреба в такому підході саме під час війни, коли надважливо розвивати бізнес, щоб надавати ринку інструменти для боротьби з дезінформацією та іншими інформаційними ризиками.

"Для мене відвідування, навіть онлайново, конференції в Канаді - це отримання міжнародного досвіду, розуміння, як працює бізнес та юридична спільнота по той бік океану. На конференції багато обговорювали питання, які саме процеси автоматизувати, що важливо, щоб підвищувати продуктивність та покращувати клієнтський досвід. Основні тези, які я виніс для себе, - це: розуміти клієнта (тільки ринок і клієнт скажуть нам, чи в правильному напрямку ми розвиваємо свої продукти), бути залученим (бути зацікавленим в успіху клієнта, коли він використовуватиме наші продукти) та бути гнучким (іти назустріч клієнту й намагатися зробити інструменти, які будуть зручні для нього, а не для нас)", - Вадим Ланюк, керівник департаменту галузевих продажів.

Мета, яку бачить перед собою компанія LIGA ZAKON, - працювати на перемогу України. Завдяки участі в міжнародних заходах ми маємо можливість укотре нагадати світові про Україну. Власним прикладом маємо змогу довести, що українські компанії - гідні гравці світового бізнесу, що ми маємо право на розвиток і мир у власній країні.

Єдине середовище LIGA360 для роботи антикризової команди. Керівники, юристи, hr-фахівці, бухгалтери й спеціалісти з безпеки - усі ключові ролі компанії отримують інформацію синхронно й спільно ухвалюють рішення. Спробуйте у цьому місяці на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини