Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

IT-школи, які є резидентами Дія.City, не будуть сплачувати ПДВ

Реклама

IT-школи, що є резидентами Дія.City, не будуть сплачувати ПДВ.

"Завдяки цьому в Україні з'явиться більше можливостей для розвитку неформальної IT-освіти, яка стане якіснішою та доступнішою для українців. А також створиться більше висококваліфікованих кадрів та пришвидшиться розвиток IT-галузі", - повідомляє Мінцифри у своєму офіційному Telegram-каналі.

«Це важлива частина реформи IT-освіти. Звільнення edtech-ринку від ПДВ надасть компаніям більше можливостей для розвитку, у них буде більше ресурсів для масштабування.

За підрахунками експертів, до 2030 року українському IT-сектору знадобиться щонаи?менше 500-600 тисяч спеціалістів. Тому наш пріоритет - забезпечити якісною освітою людей, які хочуть працювати в IT.

Продовжуємо реформувати IT-освіту, щоб в Україні з‘явилося більше крутих айтішників», - зазначив Віце-прем'єр-міністр України - Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Отримай найважливіші документи для твоєї бізнес-галузі. ІТ-індустрія, АПК, фармацевтична й харчова промисловість - кожна галузь знайдеться в LIGA360. Витрачай час на розвиток бізнесу, а не на пошук інформації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини