Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Подовжено дію документів у сфері державного експортного контролю на час війни

Реклама

Уряд подовжив дію низки реєстраційних та дозвільних документів у сфері державного експортного контролю на період воєнного часу. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Йдеться про:

  • посвідчення про реєстрацію суб'єктів господарювання як суб'єктів здійснення міжнародних передач товарів;

  • свідоцтва про отримання повноважень на проведення недержавної експертизи товарів у галузі державного експортного контролю;

  • свідоцтва про державну атестацію системи внутрішньофірмового експортного контролю, створеної суб'єктом здійснення міжнародних передач товарів.

У випадку закінчення терміну дії такого виду документів, суб'єкти господарювання не зобов'язані поновлювати їх у Державній службі експортного контролю. Вони діятимуть і далі протягом усього періоду воєнного стану та впродовж 3 місяців після його завершення.

Наразі також автоматично подовжуються строкові ліцензії та документи дозвільного характеру в частині провадження господарської діяльності.

Інформація - запорука стійкості бізнесу в умовах воєнного стану. Отримуйте ключові дані для ухвалення рішень топ-командою. Зміни законодавства, перевірка контрагентів щодо ризиків й зв'язків з рф і рб, моніторинг медіа-згадок. Тільки до кінця місяця придбай LIGA360 для бізнесу за вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини