Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Працюй упевнено на іноземному ринку: перевірка бізнес-партнерів із Британії в LIGA360

30 серпня 2022, 14:38
776
0
Автор:
Реклама

Велика Британія сьогодні активно підтримує Україну: ініціює та підтримує санкції проти росії, допомагає зброєю, коштами й гуманітарними вантажами, надають прихисток нашим громадянам. А британського експрем'єр-міністра Бориса Джонсона українці вже давно зробили для себе народним улюбленцем.

Так, з початком широкомасштабної війни дедалі більше українських компаній почали працювати із закордонними контрагентами. Усе частіше українці шукають бізнес-партнерів у Сполученому Королівстві.

Британський реєстр для роботи українського бізнесу

Над упровадженням іноземних реєстрів у функціонал IT-платформи LIGA360 компанія LIGA ZAKON працювала ще із січня 2022 року. Та з початком повномасштабного вторгнення, побачили нагальну потребу в глобалізації системи. Зацікавленість українського бізнесу співпрацювати з компаніями Великої Британії стала вагомим поштовхом до вдосконалення.

Зокрема, на сьогодні у LIGA360 можна перевірити свого іноземного бізнес-партнера завдяки інформації про 12 млн. компаній з Британії з яких 4,7 млн. бізнесів активно працюють.

Інкорпоровані дані британського реєстру у систему відкривають доступ до необхідної інформації, дають інструменти для ефективної та зручної роботи. Реєстр поміщено у зрозумілий функціонал, який дозволяє самостійно бачити ризики чи можливості для співпраці з іноземним контрагентом.

З таким рішенням, укладаючи угоду з британським бізнес-партнером, користувач не втрапить у пастку взаємовідносин із росією, адже триматимете всю необхідну інформацію під контролем. Завдяки LIGA360 незрозумілі та непомітні, здавалося б, зв'язки партнера стають одразу явними. Такий інструмент у роботі бізнесу вбереже його від кризи чи навіть краху внаслідок токсичної співпраці.

Знайти британського бізнес-партнера у LIGA360 - це просто

Пошук компанії з Великої Британії можна здійснити як за назвою, так і за кодом.

Отримані дані в результаті пошуку дозволяють переглядати актуальну інформацію про компанію - її досьє, пов'язаних персон та зв'язки контрагента. У досьє компанії можна побачити повну інформацію про контрагента - від дати створення компанії та юридичної адреси до річних звітів та наявності у підприємства.

Є можливість переглянути персон та їх дані, що є пов'язаними з компанією, - володіння акціями, правами в даному бізнесі, а також дату народження, країну проживання й адресу.

А зв'язки контрагента з Британії можна переглянути у зручній візуальній формі графічних зв'язків, які доступні в LIGA360. Це дає змогу візуально побачити пов'язані між собою компанії, керівників та бенефіціарних власників, номери телефонів, адреси тощо.

Також система попередить про небезпеку. Якщо ваш бізнес-партнер має токсичні зв'язки, зокрема з російськими чи білоруськими громадянами, ви зможете це побачити в LIGA360.

Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні переглядати наявність контрагента у санкційних списках, а також мати доступ до історії компанії та переглядати її зміни - ця інформація також буде доступною користувачам. Наші фахівці вже працюють над цим.

До того ж у LIGA360 є можливість здійснювати розширений пошук за додатковими параметрами.

Це пошук компаній:

  • за типом діяльності - промислова, торговельна, страхування тощо;

  • за SIC-кодом (Standard Industrial Classification), тобто за номером промислової класифікації (аналог КВЕД);

  • за регіоном;

  • за статусом суб'єкта.

Увівши відомі параметри, користувач отримає список компаній, де зможе знайти потрібну для нього.

Розробка буде корисною для тих, хто:

  • працює з бізнесом Британії;

  • планує вийти на британський ринок.

Достовірна, актуальна та достатня інформація

Британський реєстр (Companies House) у функціоналі LIGA360 є реєстратором компаній Сполученого Королівства й виконавчим агентством Уряду Її Величності. Він діє із середини ХІХ ст., найдавніший документ про компанію в реєстрі датовано 1844 роком, і його можна знайти у LIGA360.

Метою компанії LIGA ZAKON є забезпечення українського бізнесу необхідною інформацією, а дані із Companies House - це достовірна, актуальна та достатня інформація для того, аби приймати рішення.

Інформація стане в пригоді, щоб:

  • перевірити достовірність й актуальність реєстраційних відомостей про компанію;

  • перевірити достовірність юридичної адреси;

  • переконатися, чи компанія ліквідована;

  • перевірити інформацію про засновників компанії;

  • установити вид діяльності контрагента;

  • отримати відомості про акціонерів та керівників;

  • перевірити зв'язки компанії

  • ознайомитися з інформацією про заставне майно.

«Стираємо» кордони з ЄС та світом

Компанія LIGA ZAKON активно продовжує працювати над удосконаленням свого продукту, тому кількість іноземних реєстрів у системі збільшуватиметься, зокрема в роботі впровадження судових реєстрів, для того, аби допомагати українським компаніям шукати відповідальних та сумлінних партнерів у світі.

Війна продемонструвала нам, що ми не повинні мати жодних зв'язків із країнами-агресорами та їхніми громадянами, натомість потрібно «стирати» кордони з ЄС та світом, аби працювати разом.

Якщо ви вже працюєте з бізнесом Британії або ж лише плануєте вийти на цей ринок - спробуйте CONTRAGENT у LIGA360 та будьте впевненими у своїх бізнес-партнерах із Великої Британії.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини