Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено Порядок проведення інвентаризації земель

Реклама

5 серпня 2022 року Кабінет Міністрів постановою № 866 уніс зміни до Порядку проведення інвентаризації земель.

Як повідомляє пресслужба Держгеокадастру, документ розроблено з метою отримання в процесі інвентаризації земель відомостей про відповідні меліоративні мережі та їх складові частини для внесення до Державного земельного кадастру та здійснення державної реєстрації речових прав на меліоративні мережі або їх частини.

Зазначеною постановою додано новий об'єкт інвентаризації земель - земельні ділянки, на яких розміщені меліоративні мережі або їх складова частина (складові частини).

Крім того, визначено:

  • перелік відомостей, які зазначаються на робочому та зведеному інвентаризаційних планах у разі, коли об'єктом інвентаризації земель є земельні ділянки, на яких розміщені меліоративні мережі або їх складова частина (складові частини);

  • підставу для проведення інвентаризації земель (у разі коли об'єктом інвентаризації є земельні ділянки, на яких розміщені меліоративні мережі або їх складова частина (складові частини) - договір, укладений між замовником та розробником документації із землеустрою.

Як захистити земельну ділянку від рейдерських захоплень? Спробуйте SMS-Маяк Земля - сервіс інформування про початок та хід реєстраційної процедури щодо об'єктів землекористування. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини