Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Військомати отримають доступ до інформації про транспортні засоби підприємств, які можуть бути мобілізовані

Реклама

Верховна Рада України прийняла в цілому проект № 5337, який запроваджує механізми безпосереднього доступу територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (колишні військомати) до актуальної інформації про транспортні засоби, які належать підприємствам для задоволення потреб ЗСУ.

Встановлено, що територіальні органи Міністерства внутрішніх справ України щокварталу подаватимуть до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки відомості про реєстрацію (перереєстрацію), переобладнання та зняття з обліку транспортних засобів, які перебувають у власності підприємств, установ та організацій і можуть бути призначені для задоволення потреб Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період.

Читайте також: Транспортні засоби для потреб армії в умовах воєнного стану: від юридичних аспектів до документального оформлення й оподаткування

Що потрібно знати про вилучення транспортних засобів під час мобілізації

В умовах воєнного стану законодавство для бізнесу змінюється щодня. Керівники аналізують очікувані правові зміни з рішенням LIGA360. Тепер результати пошуку можна побачити у вигляді схем і діаграм - щоб швидко виокремити важливі нововведення, роз'яснення та аналітику до них. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини