Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Оновлено Угоду про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Великобританією

Реклама

Перша віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко та Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс підписали друге доповнення до Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північної Ірландії.

Документ спрощує взаємний доступ на ринок публічних закупівель.

Угода оновлює порогові значення, а також змінює валюту, встановлену для їх обчислення з євро на спеціальні права запозичення (МВФ). Також будуть впорядковані положення щодо взаємного застосування державних закупівель в частині надання медичних послуг.

"Україна та Велика Британія мають намір і далі розвивати договірно-правову базу, яка сприятиме двосторонній торгівлі і посиленню зв'язків між українським та британським бізнесом", - йдеться у повідомленні пресслужби Мінекономіки.

Довідково

4 травня 2022 року були підписано перше доповнення до Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Великобританією, про це ми писали тут.

Працюєте з клієнтами або партнерами з Великобританії? Мінімізуйте ризики з українським рішенням LIGA360. Перевіряйте достовірність реєстраційних відомостей, достовірність юридичної адреси, інформацію про засновників компанії та керівників, зв'язки компанії. Замовляйте LIGA360 в серпні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини