Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд оновив Типовий договір оренди землі та продовжив пілотний проект щодо внесення до кадастру відомостей про земельні ділянки

Реклама

Кабінет Міністрів постановою від 19 серпня 2022 року уніс зміни до Типового договору оренди землі, затвердженого постановою від 3 березня 2004 року № 220, а саме до розділу «Інші права та обов'язки сторін».

Так, встановлено, що права та обов'язки сторін визначаються відповідно до Закону "Про оренду землі". Права та обов'язки сторін під час воєнного стану, його припинення або скасування в Україні або у відповідних окремих її місцевостях визначаються з урахуванням пунктів 27 і 28 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України.

Цією ж постановою пілотний проект щодо внесення до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки сертифікованими інженерами-землевпорядниками продовжено до 31 грудня 2023 року.

Контролюйте незаконні дії щодо ваших земельних ділянок у сервісі SMS-Маяк Земля. Моніторинг Державного реєстру речових прав на нерухоме майно 24/7 та миттєве сповіщення про зміни. Спробуйте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини