Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закон щодо примусового вилучення майна прийнято з пропозиціями Президента

Реклама

Рада ухвалила Закон про примусове вилучення майна під час війни з пропозиціями Президента (проект №7605).

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський 31 серпня ветував цей Закон та надав свої пропозиції.

Президент зауважив, що запропонований вищезазначеним Законом України підхід не відповідає конституційному принципу здійснення державної влади на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову, у зв'язку з чим він запропонував усунути неузгодженості.

Зокрема, виключити зі законопроєкту пункт 2 розділі II "Прикінцеві положення", яким заборонялося у період дії воєнного стану в Україні та протягом одного року з дня його припинення або скасування реорганізація, корпоратизація державних унітарних комерційних підприємств, які перебувають у сфері управління центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства, а також реорганізація центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

Детальніше про законопроєкт ми писали тут.

Також читайте: Примусове відчуження майна під час війни

Миттєво аналізуй нововведення законодавства, що впливають на бізнес. LIGA360:Керівник містить важливі законопроєкти й роз?яснення щодо очікуваних змін. Результати пошуку представлені у візуальній формі, щоб швидко отримати найважливіші документи та переглянути їх зв'язки. Замовте рішення LIGA360:Керівник прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини