Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Україна запустила офіційний маркетплейс Made with bravery для підтримки експорту товаров

Реклама

Продуктова ІТ-компанія EVO за підтримки Мінцифри, МЗС, Visa та агенції Banda запустила новий маркетплейс Made with Bravery для просування за кордоном товарів українських виробників. Доставку придбаних товарів здійснюватиме національний оператор поштового зв'язку Укрпошта. Про це інформує LIGA.net з посиланням на повідомлення компанії.

Метою проєкту є об'єднання у спільноту українських виробників, популяризація українського за кордоном та сприяння експорту українських товарів.

На маркетплейсі представлені товари різних категорій: одяг, взуття, аксесуари, товари для дому, а також їжа та напої, які мають довгий термін придатності та можливість доставлення.

Продавати свої товари на платформі зможуть українські виробники, які відповідають певним вимогам, що перевіряються при реєстрації. Продавцем може бути виключно бізнес, який зарекомендував себе на ринку України як виробник чи продавець товарів високої якості. Також у пріоритеті - виробники унікальних, автентичних речей.

«Ми запускаємо офіційний маркетплейс України Made with Bravery, щоб презентувати наших виробників світові. Сильних і креативних. 5% від вартості товару спрямовується United24. Тому кожна покупка - це цеглинка, яка допоможе відбудувати Україну", - прокоментував запуск майданчика Президент Володимир Зеленський.

Подробиці з умовами реєстрації виробника, розміщення товарів та іншими аспектами приєднання до Made with bravery - на сайті маркетплейсу.

Сервіси для legal research, ризик-менеджменту, бізнес-розвідки та медіамоніторингу - в рішенні LIGA360. Тільки в вересні придбай за акційною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини