Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

VARUS став першим супермаркетом в Європі, що приймає Binance Pay

Реклама

Блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютної інфраструктури Binance спільно із мережею супермаркетів Varus запустили розрахунки за товари в магазинах мережі онлайн, з використанням криптогаманця та технології Binance Pay. Про це повідомляє Forbes з посиланням на спільний пресреліз компаній.

Завдяки цій співпраці, клієнти Varus отримають можливість здійснювати на сайті Varus миттєві та безкоштовні платежі в криптовалюті за допомогою Binance Pay, розраховуючись за продуктові та побутові товари у всіх супермаркетах мережі.

«Криптани також хочуть їсти, тому ми не залишаємось осторонь і надаємо можливість купити кефір за ефір з доставкою. Завдяки технологічним партнерам Binance та SettlePay анонсуємо зовсім скоро таку можливість і в офлайн мережі», - зазначив Олег Спірін, керівник центру електронного бізнесу Varus.

«Для нас це перша інтеграція Binance Pay із мережею супермаркетів в Україні, а для Varus - впевнене лідерство у впровадженні криптоплатежів в Європі», - повідомив генеральний менеджер Binance в Україні Кирило Хом'яков. Він додав, що Binance планує заручитись партнерством із лідерами всіх ринків.

Сервіси для legal research, ризик-менеджменту, бізнес-розвідки та медіамоніторингу - в рішенні LIGA360. Тільки у вересні придбай за акційною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини