Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Порядок надання ДПС інформації про доходи фізичних осіб на запити БЕБ

Реклама

Бюро економічної безпеки та Міністерство фінансів спільним наказом від 31.08.2022 р. №206/265 затвердили Порядок надання Державною податковою службою України інформації з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про доходи фізичних осіб на запити Бюро економічної безпеки України. Він набув чинності 16 вересня 2022 року.

Цей Порядок регламентує обмін інформацією між ДПС та БЕБ, правила складання та подання БЕБ до ДПС запитів на отримання з Державного реєстру інформації, необхідної для запобігання, виявлення, припинення, розкриття та розслідування злочинів, віднесених до компетенції БЕБ, а також формування і надання ДПС відповідей на запити.

Згідно з документом, БЕБ формує та подає до ДПС в електронній формі запити на отримання інформації про джерела та суми доходів, отриманих фізичними особами від податкових агентів, та/або суми доходів, отриманих самозайнятими особами, а також суму річного доходу, задекларованого фізичною особою у податковій декларації про майновий стан та доходи.

ДПС забезпечує обробку запитів та надає відповіді на запити БЕБ протягом трьох робочих днів з дня їх отримання.

Інформація, що передається відповідно до цього Порядку, є інформацією з обмеженим доступом (конфіденційною).

Сервіси для legal research, ризик-менеджменту, бізнес-розвідки та медіамоніторингу - в рішенні LIGA360. Тільки в вересні придбай за акційною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини