Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виробники органічних продуктів можуть отримати грант до 5 тисяч доларів

Реклама

Об'єднання «Органічна Ініціатива» оголошує набір учасників на другий етап грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні». Метою грантової програми є підтримка виробників органічних продуктів, збереження та посилення спроможності органічного сектору у середньо- та довгостроковій перспективі.

Для кого?

Підтримка надаватиметься мікро-, малим та середнім підприємства. Заявниками програми можуть бути оператори органічного ринку, надавачі послуг, громадські організації та спілки, що працюють у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції, що належним чином зареєстровані на території України та здійснюють свою діяльність відповідно до чинного законодавства.

Грантоотримувач повинен: перебувати та провадити господарську діяльність на підконтрольних Україні територіях; не перебувати під санкціями та не вести господарську діяльність на території росії; не перебувати в стані банкрутства.

Сума грантової підтримки

Планується підтримати орієнтовно 30 заявок на загальну суму 150 000 доларів США. Максимальний розмір підтримки на одну заявку становить 5 000 доларів США в гривневому еквіваленті.

Як взяти участь?

Заявки на отримання грантів приймаються до 20 вересня 2022 року на електронну адресу info@organicinitiative.org.ua. Детальну інформацію про грантову програму, перелік можливих витрат, форми заявок тощо можна знайти в положенні про грантову програму за посиланням.

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів та клієнтів в Україні та Великобританії, моніторинг статусу земельної ділянки. Тільки у вересні отримай 5 робочих місць всього за 5000 грн/міс.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини